Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

EDFOD Sertifika töreni gerçekleştirildi

EDFOD Sertifika töreni gerçekleştirildi

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) tarafından 22 Nisan-27 Mayıs 2015 tarihleri arasında beş hafta süreyle düzenlenen 1. Fotoğrafa Giriş Temel Eğitim Semineri'ne katılan 21 kişinin sertifikaları ile üyelerinin teknik bilgi ve becerilerini değerlendirm

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) tarafından 22 Nisan-27 Mayıs 2015 tarihleri arasında beş hafta süreyle düzenlenen 1. Fotoğrafa Giriş Temel Eğitim Semineri'ne katılan 21 kişinin sertifikaları ile üyelerinin teknik bilgi ve becerilerini değerlendirmek amacı ile Kasım 2014 ayından itibaren aylık olarak düzenlenen fotoğraf yarışmalarında dereceye giren fotoğrafların sahiplerine başarı belgeleri 27 Mayıs 2015 tarihinde yapılan tören ile teslim edildi.
EDFOD Yönetim Kurulu Başkanı ve eğitmeni Özcan Şimşek "Beş hafta süreyle yaptığımız ve sonunda her katılımcının sertifika ile belgelendirildiği seminere talebin fazla olması yola çıktığımızda açıkladığımız kuruluş bildirgemizde yazdığımız misyonumuzu yerine getirebilmiş olmamızdan dolayı olayı bizleri sevindirdi. Ayrıca aylık olarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışmalarımız ile üyelerimizin fotoğrafları büyük EDFOD jürisi tarafından değerlendirilip emeklerinin başarı belgesi ile ödüllendirilmiştir. Yarışmalarımıza yalnız Edremit ve Körfez bölgesinden değil ülkemizin birçok yerinden katılımlar olmuştur. Bugün başarı belgesi verdiğimiz Sinan Peyiş`te Ankara`dan yarışma larımıza katılmış ve başarı belgesi almaya hak kazanmıştır. Yine Kütahya`dan katılıp başarı belgesi almaya hak kazanan Zafer Yıldız`ın belgesi de kendisine ulaştırılacaktır. Bu yarışmalar ile Edremit ve Körfezin tanıtımına da katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Eğitimlerimize ve etkinliklerimize tüm hızla devam edeceğiz. Etkinliklerimize tüm fotoğraf severleri davet ediyoruz." dedi.
Haber Merkezi



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı