Edremit-Altınoluk´a yeni park alanları kazandırılıyor
Edremit Belediyesi, hayata geçireceği projeler öncesinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geliyor.
Yayın: 14 Kasım 2019 - Perşembe 09:38
Güncelleme: 14 Kasım 2019 09:38
Edremit-Altınoluk´a yeni park alanları kazandırılıyor

Edremit Belediyesi, hayata geçireceği projeler öncesinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geliyor.
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan´ın talimatı doğrultusunda Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek yapılacak projeleri değerlendiriyorlar.
Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi, Altınoluk Şube Sorumlusu Mustafa Özkan, Park ve Bahçeler Müdürü Yusuf Madanoğlu, Edremit Kent Konseyi Başkanı Özlem Aytekin, Şahindere Mahalle Muhtarı Dilek Bal, İskele Mahalle Muhtarı Ebru Yamaç ve ilgili personel ile birlikte Altınoluk genelinde yapılacak olan yeni park alanları, kütüphane, spor alanları ve diğer çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirerek, sahada incelemelerde bulundu.
Kent genelinde yapılan tüm çalışmalarda mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve ilgili kuruluşlarla iletişim halinde bulunarak ihtiyaçları en iyi şekilde karşılamak için projeler ürettiklerini belirten Başkan Yardımcısı Çelebi, diğer mahallelerimizde de yeni park alanları oluşturulacağını söyledi.
Haber Merkezi

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor

2

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

3

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

4

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

5

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

6

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

7

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!