Edremit Belediyesi çağrı merkezi dertlere derman oluyor
Edremit Belediyesi Çağrı Merkezi, korona virüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bugünlerde vatandaşın derdine derman oluyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Mayıs 2020 - Çarşamba 19:31
Güncelleme: 20 Mayıs 2020 19:31
Edremit Belediyesi çağrı merkezi dertlere derman oluyor

Edremit Belediyesi Çağrı Merkezi, korona virüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bugünlerde vatandaşın derdine derman oluyor.
Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan´ın hayata geçirdiği çağrı merkezi, vatandaşların belediye ile iletişimini kolaylaştırdı.
Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesinde kurulan, haftanın 7 günü 24 saat boyunca hizmet veren 444 85 10 numaralı çağrı merkezi özellikle de korona virüs salgınında vatandaşların derdine derman oldu.
Ülkemizde ilk vakanın ortaya çıktığı 11 Mart tarihinden bugüne kadar toplam 21 bin 230 adet çağrı cevaplandıran çağrı merkezinde, vatandaşlardan gelen dilek, istek ve şikayetleri bilgisayar ortamında değerlendirmeye alınarak gerekli birimlere iletiyor ve vatandaşlara geri dönüş sağlanıyor. Gelen çağrılardan 20 bin 630 çağrı sonuçlandırılırken özellikle salgınla mücadele günlerinde vatandaşların evlerinden çıkmadan sorunlarını çözebildiği bir birim oldu.
Edremit Belediyesi Çağrı Merkezi, sokağa çıkma kısıtlaması olan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasından, çevre temizliği, dezenfeksiyona kadar birçok alanda vatandaşa hızlı hizmet ulaştırılmasına yardımcı olunuyor.
Haber Merkezi

  • Pazar 21.8 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 23.4 ° / 14.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20.2 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bandırmaspor, Boluspor’u tek golle geçti: 1-0

2

ERDEK’TE 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI BELLİ OLDU

3

Coğrafi İşaretli Kazak Fasulyesi’nin İlk Hasat Festivali Yapıldı

4

Belediye Başkanı Duru’dan Gündeme İlişkin Açıklamalar

5

Okul Servislerine Kapsamlı Denetim

6

Balıkesir Kent Konseyi’nden kanserle mücadelede farkındalık paneli

7

Belediye Meclisi toplandı