Tarih: 26.01.2018 18:30

Edremit EMİTT Fuarı´nda

Facebook Twitter Linked-in

Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 22. Kez kapılarını açarken fuarda yerini alan Edremit ilçesi standı büyük ilgi görüyor.
Edremit ilçesi, 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi´nde düzenlenen 22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı´nda (EMİTT) yerini aldı. Edremit Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Edremit Ticaret Odası tarafından birlikte hazırlanan stantta ilçenin tanıtımı yapılıyor. Edremit heyeti, Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi´nin 3 numaralı salonunun C-316 numaralı standında ziyaretçilerine ağırlıyor.
Edremit standında ilçenin doğal güzelliklerinden Kazdağları´na, termal kaynaklarından mavi bayraklı plajlarına, tarihi Antandros kentinden Roma´ya gidip İtalya´yı kuran Aeneas´a, tescilli yeşil çizik zeytinden dünyaca ünlü zeytin ve zeytinyağlarına kadar zenginlikler anlatılıyor. Ayrıca turizm işletmecileri tarafından tesis ve işletmeler ile tanıtıcı bilgiler veriliyor. Edremit´in diğer tanıtım faaliyetlerinde soğuk heykeller de görev yaparak ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor. EMİTT Fuarı 28 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —