Edremit esnafından Aşure ikramı
Edremit Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Muharrem ayı dolayısıyla Aşure Hayrı düzenledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Kasım 2015 - Cuma 15:15
Güncelleme: 06 Kasım 2015 15:15
Edremit esnafından Aşure ikramı

Edremit Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Muharrem ayı dolayısıyla Aşure Hayrı düzenledi.
Oda Başkanı Ali Madanoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin Muharrem ayı nedeniyle düzenlediği hayra vatandaşların ilgisi büyük oldu.
Edremit Kurşunlu Camii bahçesinde düzenlenen aşure hayrında, Kurşunlu Camii İmam hatibi Alaattin Gürbüz, Fahri Erer, Abdüsselam Uslu eşliğinde mevlit okundu.
Çevredeki halk pazarı esnafı ve vatandaşların katıldığı aşure hayrında, vatandaşlara 2500 kişilik aşure ikram edilirken beraberinde dualar edildi. Aşure hayrı için Çarşamba gününü özel olarak seçtiklerini belirten Edremit Esnaf Odası Başkanı Ali Madanoğlu, ?Çarşamba günü Edremit´in en büyük halk pazarının vatandaşla buluştuğunu biliyoruz. Bu yüzden esnafın ve vatandaşların katılımının daha yoğun olması için bu günü seçtik. Hayrımıza katılan herkese teşekkür ediyorum? dedi.

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı