Edremit polisinden kaçak sigara operasyonu
Edremit polisi tarafından Sarıkız Mahallesi´nde faaliyet gösteren bir işyerine yapılan operasyonda, satışa hazır çok sayıda kaçak tütün ve sigara yakalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Kasım 2018 - Cuma 18:20
Güncelleme: 30 Kasım 2018 18:20
Edremit polisinden kaçak sigara operasyonu

Edremit polisi tarafından Sarıkız Mahallesi´nde faaliyet gösteren bir işyerine yapılan operasyonda, satışa hazır çok sayıda kaçak tütün ve sigara yakalandı.
Balıkesir Valiliği internet sitesinden yapılan açıklamayla; Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Edremit KOM Grup Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda Edremit Sarıkız Mahallesi´nde faaliyet gösteren bir işyerinde yapılan kontrollerde, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı ve TAPDK belgesinin bulunmadığı belirlenen dükkân içerisinde yapılan aramalarda, 19.180 adet içi tütünle doldurulmuş makaron sigara, 31.000 adet içi boş makaron, 115 paket nargile tütünü, 34.400 kg ağırlığında açık tütün, 500 adet sigara sarma kâğıdı ele geçirildiği bildirildi.
Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken, 10 bin 937 lira idari para cezası uygulanan M.B. adlı şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 13.7 ° / 6.2 ° Güneşli
  • Perşembe 15 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 14.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Öğrenci servis midibüsü şarampole yuvarlandı; 8 yaralı

2

ADD’den Polat’a önemli görev

3

“Öztaylan’dan İstanbul’da Yoğun Mesai: Güvenlik, Kültür ve İlim Buluşmaları”

4

Bandırma’da Süper Loto sevinci: 150 milyonluk büyük ikramiye tek kupona isabet etti

5

Sarıyer, Bandırmaspor’u 1-0 Mağlup Etti

6

2025 Aile Yılı Kapsamında Bandırma SHM’den Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Ziyaret

7

Erdekspor, Avşa’dan 3 Puanla Döndü