Edremit Belediyesi alacaklarının peşine düştü
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediyenin araç giderlerinde önemli tasarruf sağlayan havuz sistemine geçtikten sonra belediye alacaklarının takibi için icra şefliği oluşturdu.
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Kasım 2014 - Çarşamba 18:47
Güncelleme: 12 Kasım 2014 18:47
Edremit Belediyesi alacaklarının peşine düştü

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediyenin araç giderlerinde önemli tasarruf sağlayan havuz sistemine geçtikten sonra belediye alacaklarının takibi için icra şefliği oluşturdu.
Belediye Başkanı Kamil Saka, “Bir yandan borç öderken diğer yandan alacaklarımızı da takip etmek zorundayız. Edremit Belediyesi borcuna da alacağına sadık bir kurum haline gelecektir” diyerek iddialı konuştu.
Belediye alacaklarının daha iyi bir şekilde takip edilebilmesi amacıyla Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde icra şefliğinin kurulmasına sağlayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, hiçbir mazerete sığınmadan çağdaş ve marka bir şehir yaratabilmek için kolları sıvadıklarını ifade edip, “Göreve başladıktan sonra geçen süre içerisinde uyguladığımız tasarruf tedbirleri ile personel maaşlarını gününde ödemek suretiyle, hiçbir iş ve işlemimizi de aksatmadan 10 milyonun üzerinde borç ödemesi yaptık. Borçlarımızı öderken belediyenin alacaklarını da daha iyi takip etmek mecburiyetindeyiz. Bu amaçla belediyemiz bünyesinde Mali Hizmetler Müdürlüğümüze bağlı çalışacak icra şefliği oluşturduk. Borç ödemelerimizde olduğu gibi alacaklarımızda da yasalar çerçevesinde yapılandırmaya giderek kolaylıklar sağlamaya çalışıyoruz. Edremit’i arzuladığımız çağdaş ve marka bir kent haline getirebilmek için gelirlerimizin de giderlerimizin de kontrol altında ve sıkı bir takip içerisinde olması gerekiyor. Bu uygulamalar ile Edremit Belediyesi’nin borcuna da alacağına da sadık bir kurum haline gelmesi için mücadele ediyoruz” dedi.
Belediyeye borcu olan kurum, kuruluş ve vatandaşları da belediyeye davet eden Başkan Saka, “Vergi başta olmak üzere değişik kalemlerde borcu bulunanlar İcra Şefliğimize başvurarak herhangi bir icra takibine gerek kalmadan yapılandırma ve ödeme kolaylıklarından yaralanabilirler” diye konuştu.

  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım