Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

EDREMİT BELEDİYESİ ENGELSİZ YAŞAM İÇİN ÇALIŞIYOR

EDREMİT BELEDİYESİ ENGELSİZ YAŞAM İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN ERTAŞ: “ENGELLİ VATANDAŞLARIN YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRACAĞIZ”

Edremit Belediyesi kentte yaşayan vatandaşlara yardım eli uzamaya, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Başkan Ertaş’ın öncülüğünde hız verilen sosyal yardım çalışmaları, duyarlı vatandaşların desteğiyle daha da güçleniyor.

Edremit’in İkizçay Mahallesi’nde yaşayan geçirdiği elim kazada iki ayağını da kaybeden ve protez kullanan vatandaşa destek olmak için Edremit Belediyesi harekete geçti. Bir hayırsever tarafından temin edilen akülü araç engelli vatandaşa teslim edildi. Sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla yürütülen bu tür faaliyetler Edremit Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sürdürülecek.

Engelsiz hayatı kentin her noktasında sağlayacaklarını ifade eden Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, “Engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve onların toplum içindeki yerlerini daha da güçlendirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Toplumun engelli bireylere karşı duyarlılığını arttırmak, hepimizin birer engelli adayı olduğumuzun bilinciyle hak ettikleri yaşam koşullarını onlara sağlamak zorundayız. Bunun için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz” dedi.



  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli