Edremit Belediyesi zeytin hasadına başladı
Edremit Belediyesi kendi mülkiyetinde ki zeytinliklerde zeytin hasadına başladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 04 Kasım 2021 - Perşembe 17:33
Güncelleme: 04 Kasım 2021 17:33
Edremit Belediyesi zeytin hasadına başladı

Edremit Belediyesi kendi mülkiyetinde ki zeytinliklerde zeytin hasadına başladı. 
Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın 2019 yılında göreve başlamasından sonra kendi ürününü kendisi hasat ederek üreticiye sunan Edremit Belediyesi bünyesinde ki Tarımsal İşler Müdürlüğü ilçenin değişik yerlerinde ki zeytinliklerde hasada devam ediyor. 
Edremit Belediyesi 2021-2022 üretim döneminde 156.700 bin kilogram zeytini ağaç üzerinde satarken yaklaşık 110 bin kilogram zeytini kendisi hasat ederek elde edilen zeytinyağlarını birinci elden tüketiciye ulaştıracak. 
Edremit Belediyesi Tarımsal İşler Müdürü İbrahim Atış, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Elde edeceğimiz yağları bu sene İşletme İştirakler bünyesinde kurulmuş olan, kurum içi işletme sayesinde pazarlama şansı bulduk. Zeytinyağlarımızı şimdi perakende olarak halkımızla buluşturduk. Elde edeceğimiz zeytinyağlarımızı İşletme İştirakler Müdürlüğümüze veriyoruz. Onlar ambalajlama şeklinde tek tip değil, 1 litrelik şişe, 2 litrelik ve 5 litrelik teneke ambalajlarda belediye markasıyla satışa sunuyor. Kentimiz meydanında ki satış noktasından ve internet üzerinden ülkemizin ve dünyanın her yerine Edremit zeytinyağını ulaştırıyoruz.” dedi. 
Haber Merkezi

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı