Edremit Belediyesi’nden ücretsiz diyetisyen hizmeti
Edremit Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak ve dengeli beslenmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz diyetisyen hizmeti başlattı.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Kasım 2022 - Cuma 01:27
Güncelleme: 25 Kasım 2022 01:27
Edremit Belediyesi’nden ücretsiz diyetisyen hizmeti

Edremit Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak ve dengeli beslenmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz diyetisyen hizmeti başlattı. 
Temel belediyecilik görevlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da fark yaratmayı sürdüren Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın en önemli projelerinden olan 9 Eylül’de hizmete giren Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi’ni gençlerin ve vatandaşların çekim merkezine dönüştürürken, Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi’nde kültürel ve sanatsal kursların yanı sıra vatandaşların sağlığını korumak ve dengeli beslenmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz diyetisyen hizmeti sunuluyor. 
Beslenme ve Diyet Uzmanı Güzide Deliacı, obeziteyle ve buna bağlı oluşabilecek kronik hastalıklarla mücadele başta olmak üzere vatandaşların sağlıklı beslenmelerini sağlamayı amacıyla hafta içi her gün hizmet veriyor. 
Haber Merkezi

  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli
1

Erdek MYO’da kariyer festivali

2

Gazeteci Önder Balıkçı, İletişim Fakültesi’nde

3

Büyükşehirden özel gereksinimli bireylere 5.000 TL nakdi destek

4

TEB’den Borsaya ziyaret

5

Limak’a Balıkesir’den dava

6

Manyas Barajı’nda Tehlike :

7

Manyas'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi