Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Edremit EMITT Fuarı’nda

Edremit EMITT Fuarı’nda

Edremit Belediyesi dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda yerini aldı.

EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 12-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve katılımcı konuların katıldığı törenle kapılarını açtı. Edremit Belediyesi de fuarın 7. Salonu'nun 7221 numaralı standında ziyaretçilerini ağırlıyor. 
Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan olan EMITT'te konuklara Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, Edremit Güneşin Kadınları Kooperatifi üyeleri ve belediye görevlileri tarafından ilçenin güzellikleri anlatılıyor. 
Edremit standında turizm profesyonellerine, seyahat acenteleri ve tur operatörleri başta olmak üzere bütün konuklara Kazdağları'nın yemyeşil doğası ile Ege'nin masmavi sularının buluştuğu Edremit'in tanıtımı yapılıyor. 
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, diğer katılımcı Belediye Başkanları ve çok sayıda konuk Edremit standını ziyaret ederken, Başkan Hasan Arslan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katılımcılara zeytin fidanı dağıttı. 
Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: Edremit EMITT Fuarı’
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı