Edremit EMITT Fuarı’nda
Edremit Belediyesi dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda yerini aldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe 21:29
Güncelleme: 13 Nisan 2023 21:29
Edremit EMITT Fuarı’nda

EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 12-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve katılımcı konuların katıldığı törenle kapılarını açtı. Edremit Belediyesi de fuarın 7. Salonu'nun 7221 numaralı standında ziyaretçilerini ağırlıyor. 
Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan olan EMITT'te konuklara Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, Edremit Güneşin Kadınları Kooperatifi üyeleri ve belediye görevlileri tarafından ilçenin güzellikleri anlatılıyor. 
Edremit standında turizm profesyonellerine, seyahat acenteleri ve tur operatörleri başta olmak üzere bütün konuklara Kazdağları'nın yemyeşil doğası ile Ege'nin masmavi sularının buluştuğu Edremit'in tanıtımı yapılıyor. 
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, diğer katılımcı Belediye Başkanları ve çok sayıda konuk Edremit standını ziyaret ederken, Başkan Hasan Arslan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katılımcılara zeytin fidanı dağıttı. 
Haber Merkezi
 

Anahtar Kelimeler: Edremit EMITT Fuarı’
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı