Tarih: 13.04.2013 00:00

Edremit imar sorunu Ankaraya taşındı

Facebook Twitter Linked-in

Edremit İlçesinde uzun süredir sıkıntı yaratan imar plan onarım ve değişikliği Ankara`ya taşındı.
Edremit`te yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren imar plan onarım ve değişikliği için AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı ile yerel yöneticiler konuyu milletvekillerine aktarmak için soluğu Ankara`da aldı.
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak başkanlığında ki heyette, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Edremit Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel,  Edremit Belediye Meclis Üyelerinden; Haldun Sümerkan, Hikmet Kaynak, Mustafa Çakmakçı, Ümit Haluk Şengül ve Şaban Çandır yer aldı.
Edremit heyeti, gittikleri Ankara`da, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur ile ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ile görüşüp, Edremit`te yaşanan sorunun çözümüne destek istediler. 
Bölge milletvekilleri ile yapılan görüşmelerden sonra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü M. Ali Kahraman`la görüşüldü.
Edremit`te yaşanan sorun hakkında bilgi veren AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, bu konuyu uzun süreden beri zaten takip etiğini bildirip, Edremit`te yeni imar planlarının istenilen şekilde ve halkımızın mağdur olmayacağı şekilde çözeceğiz sözü verdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —