Edremit Sahili Temizleniyor
Körfez Bölgesinin ünlü tatil yöresi Edremit'e bağlı mahallelerde sahil temizleme ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Mayıs 2014 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 21 Mayıs 2014 00:00
Edremit Sahili Temizleniyor
Körfez Bölgesinin ünlü tatil yöresi Edremit'e bağlı mahallelerde sahil temizleme ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Tatilcilerin yoğun rağbet gösterdiği yörelerin yer aldığı Edremit ilçesinde sahillerin yaz sezonu öncesinde temizlik ve düzenleme çalışmalarına başlandı.
Belediye Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kumsal bölgesinde devam eden çalışmaları birlikte yürütüyor.
Edremit Belediyesi Fen İşleri ekipleri iş makineleri ile kumsallarda kış ayları boyunca dalgalar ile gelen atıkların temizlenmesi çalışmalarına devam ederken, sahiller iş makineleri ile taranarak temizleniyor.
Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de park ve yeşil alanların düzenlemesini sürdürüyor.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka Göreve geldiğimiz günden bu yana daha temiz ve yaşanabilir bir Edremit için yoğun bir şekilde mesai harcıyoruz. Bu kapsamda sezon öncesi tüm yurttaşlarımızın ve tatil için ilçemizi seçen konuklarımızın daha temiz, düzenli kumsallarda tatillerini geçirebilmeleri için ekiplerimiz çalışıyor” dedi. 

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

2

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

3

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

4

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

5

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

6

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

7

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3