Edremit´te atık pil toplama kampanyası sonuçlandı
Edremit belediyesi ile Türkiye Taşınabilir Pil İthalatçıları Derneği (TAB) arasındaki protokole istinaden yapılan...
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Şubat 2021 - Cuma 12:29
Güncelleme: 12 Şubat 2021 12:29
Edremit´te atık pil toplama kampanyası sonuçlandı

Edremit belediyesi ile Türkiye Taşınabilir Pil İthalatçıları Derneği (TAB) arasındaki protokole istinaden yapılan 2019 atık pil toplama yarışmasının kazanan okulları Edremit Uğur Böceği Kreşi ve Edremit Cumhuriyet İlkokulu oldu.
Edremit İlçesi´nde 2019 dönemi boyunca Balıkesir il genelinde yürütülen yarışmada 1. Uğur Böceği Kreşi, 2. Cumhuriyet İlkokulu seçildi.
Her iki okulu da tebrik eden Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan sertifika ve hediyeleri okul müdürlerine takdim etti.
Başkan Arslan, yaptığı açıklamada ?Temizlik İşleri Müdürlüğü´nce düzenlenen çevre temizliği ve geri dönüşüm konusunda bilinçlenmenin küçük yaşlarda kazandırılmasının amaçlandığı bu önemli çalışmaları destekliyoruz. Bilinçli bir neslin gelecekte temiz ve yaşanabilir bir kentin teminatı olduğuna inanıyoruz. Bu inançla pandemi sonrasında da Temizlik İşleri Müdürlüğü çevre bilincini artırmayı amaçlayan çeşitli etkinlikler ve okullardaki seminerlerine devam edecektir.? dedi.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

2

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

3

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

4

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

5

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

6

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

7

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ