Edremit´te kaldırım işgaline izin yok
Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaldırımları işgal eden işyerlerinin tabela ve diğer malzemelerini yaptığı operasyon ile topladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Ocak 2018 - Çarşamba 17:07
Güncelleme: 24 Ocak 2018 17:07
Edremit´te kaldırım işgaline izin yok

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaldırımları işgal eden işyerlerinin tabela ve diğer malzemelerini yaptığı operasyon ile topladı.
Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kamuya ait halkın ortak kullanım alanlarının işgal edilmesini önlemek amacıyla alınan 547 sayılı Belediye Meclis kararı uyarınca harekete geçti.
Vatandaşlardan gelen şikâyetlerinde artması üzerine çalışma başlatan zabıta ekipleri, çıkardıkları fazla mallar ve tabelalar nedeniyle yürünmez hal alan kaldırımlardaki işgal malzemelerini toplanırken, lokanta kahvehane gibi işyerlerinin masa ve sandalyeleri de kaldırıldı.
Zabıta Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada; Gelen şikâyetler ve 547 sayılı meclis kararı doğrultusunda kaldırımların işgal edilmesine müsaade edilmeyeceği bildirildi.
Haber Merkezi

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı