Edremit´te karla mücadele
Kar yağışının etkili olduğu Kazdağları´nın Hanlar bölgesinden geçen Edremit-Kalkım Karayolu´nun açık tutulması için Edremit Belediyesi´ne bağlı ekipler kar küreme ve temizleme çalışmalarını yürütüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Aralık 2018 - Çarşamba 17:55
Güncelleme: 26 Aralık 2018 17:55
Edremit´te karla mücadele

Kar yağışının etkili olduğu Kazdağları´nın Hanlar bölgesinden geçen Edremit-Kalkım Karayolu´nun açık tutulması için Edremit Belediyesi´ne bağlı ekipler kar küreme ve temizleme çalışmalarını yürütüyor.
Kazdağları´nın Hanlar mevkiinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Edremit İlçesi´ni Çanakkale´nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi´ne bağlayan yolda ulaşım güçlükle sağlanıyor.
Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Edremit Belediyesi´ne bağlı ekiplerde kar küreme çalışmalarına destek oluyor.
Kar ve buzlanma nedeniyle yolda kalan ve kayarak yoldan çok sayıda araç ekipler tarafından kurtarıldı.
Edremit Belediyesi ekipleri, Kalkım-Yenice Edremit Karayolu´nun Çanakkale il sınırına kadar olan kendi sorumluluk bölgesinde tuzlama ve kar küreme çalışması yaparak ulaşımı açık tutmaya çalışacaklarını bildirdiler.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, olumsuz hava koşullarına karşı belediye olarak hazırlıklı olduklarını belirterek ?İlçemizde Kaymakamlık ve Karayolları yetkilileri ile işbirliği içerisinde Edremit-Kalkım yolunda kar küreme ve temizleme çalışmalarına devam ediyoruz. Kardan dolayı yaşanan olumsuzluklara karşı ekiplerimiz 24 saat göreve devam edecek.? dedi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Edremit karla mücadele
  • Cumartesi 14.1 ° / 1.1 ° Güneşli
  • Pazar 10.2 ° / 2.6 ° false
  • Pazartesi 14.1 ° / 3.1 ° false
1

Balıkesir’de Narkotik Operasyonu: 2 Tutuklama

2

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı gerçekleştirildi

3

ERDEK’TE 2905 ÖĞRENCİ ARA TATİLE GİRDİ

4

İsmail Tüfek’e Veda

5

Bandırma’da kayıp olarak aranan emekli öğretmen, sahilde ölü bulundu

6

Bandırma Eski SGK Hastanesinin Yıkımına Başlandı

7

Damızlık Koç Satış Töreni 25 Mart’ta