Edremit´te Karma Resim Sergisi
Edremit Körfez Anadolu Lisesi resim öğretmeni Özlem Topaloğlu´nun yaptığı yağlı boya ve soyut çalışmalar Edremit Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi´nde beğeniye sunuldu.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Kasım 2016 - Çarşamba 17:58
Güncelleme: 16 Kasım 2016 17:58
Edremit´te Karma Resim Sergisi

Edremit Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi´nde, resim öğretmeni Özlem Topaloğlu´nun karma sergisi öğrencileri ve öğretmenler ile birlikte Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açıldı.
Serginin açılışında konuşan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Edremit´te artık her sergiyi bir çatı altında toplayacağız. Bunun hazırlığını yaptığımız yeni kültür merkezimiz sergi salonları ve atölyeleriyle sanatın ve sanatçının evi olacak. İnsanlarımızın burada üretip, yaptığı eserleri sergilemesini sağlayacağız. Böylelikle Edremit sanatın merkezi haline gelecek? dedi. Yağlı boya ve soyut çalışmalarla oluşturduğu 21 eser ile 4. kişisel resim sergisini açan Körfez Anadolu Lisesi resim öğretmeni Özlem Topaloğlu, katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Edremit Karma Resim Sergisi
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı