Edremit´te yağlı boya ve çini sergisi
Nebahat Yağlı ve Nilgün Bayer´in el sanatları ve çini boyama sergisi Edremit belediye Başkan Vekili Ahmet Özkoca tarafından Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi´nde açıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Temmuz 2015 - Pazartesi 18:10
Güncelleme: 27 Temmuz 2015 18:10
Edremit´te yağlı boya ve çini sergisi

Nebahat Yağlı ve Nilgün Bayer´in el sanatları ve çini boyama sergisi Edremit belediye Başkan Vekili Ahmet Özkoca tarafından Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi´nde açıldı.
El sanatları ve geleneksel çini tasarım ve boyama ile ilgili sergi, Edremit Ayşe Sıdıka Erke Etnografya müzesinde açıldı.
Nurgün Bayer Geleneksel çini tasarım ve boyama ile Nebahat Yağlı´nın el sanatları sergisinin açılışı, Edremit Belediye Başkan Vekili Ahmet Özkoca, Belediye Meclis Üyesi Müberra Uyar Karaca ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
Serginin açılış kurdelesini kesen, Belediye Başkan Vekili Ahmet Özkoca, ?Ne yaşta olursak olalım, yapılan tüm sanatsal çalışmalar, kültürel mirasımız olarak gelecek nesillere aktarılacaktır. Bu anlamda çalışmalarınızdan dolayı sizleri bir kez daha kutluyor ve başarılar diliyorum.? dedi.
Sergideki çalışmaları büyük bir dikkatle inceleyen, Edremit Belediye Başkan Vekili Ahmet Özkoca, yapılan elişi ve çini çalışmaları konusunda tek tek bilgi alara, beğenisini ifade etti.
Haber Merkezi

  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.1 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Akın: “Basın, demokrasinin en önemli yapı taşıdır”

2

Erdek Diyanet-Sen: “Yasal Haklarımızı Sonuna Kadar Kullanacağız”

3

Erdek’te Vakıf Mütevelli Heyeti Üyelerine Teşekkür Plaketi

4

Vali Ustaoğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

5

Eğitim-İş’ten ÇEDES Tepkisi: “Okullar Din Görevlilerine Değil, Öğretmenlere Emanettir”

6

Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü

7

Yaya Geçidinde Elektrikli Bisiklet Kazası: 1 Yaralı