Edremit'te 3. Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü
Edremit Belediyesi ve Atatürk Mahalle Muhtarlığı'nın birlikte düzenlediği 3. Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Kazdağları, Hanlar-Talimalanı Mevkii'nde yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Mayıs 2015 - Cuma 19:46
Güncelleme: 22 Mayıs 2015 19:46
Edremit

Edremit Belediyesi ve Atatürk Mahalle Muhtarlığı'nın birlikte düzenlediği 3. Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Kazdağları, Hanlar-Talimalanı Mevkii'nde yapıldı.
Bir saatlik yürüyüşün ardından çeşitli aktivitelerin yapıldığı etkinlik gün boyu sürdü.
Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği'nin de destek verdiği etkinlikte ilk olarak belirlenen parkurda 1,5 saatlik yürüyüş yapıldı. Yürüyüşten sonra çuval, yumurta, halat çekme, ip atlama gibi eğlenceli yarışmalar düzenlendi.
Pilav ve ayran ikramının da yapıldığı etkinliklerde yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Edremit İlçe Başkanı Enver Enligün, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ertaş ve İlhan Yazar tarafından verildi.
Haber Merkezi

  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
1

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

2

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

3

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

4

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

5

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

6

Daskyleion kazılarına büyük onur

7

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!