Edremit’te merkez kırsal ayrımı yok
Toplam 47 mahallesi ile birçok ilden daha büyük bir konumda olan Edremit’te, merkez kırsal ayrımı yapılmadan çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Mart 2022 - Salı 22:58
Güncelleme: 29 Mart 2022 22:58
Edremit’te merkez kırsal ayrımı yok

Toplam 47 mahallesi ile birçok ilden daha büyük bir konumda olan Edremit’te, merkez kırsal ayrımı yapılmadan çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. 
Kent merkezinden turistik Zeytinli, Güre, Altınoluk ve Akçay Mahallelerine en uzaktaki Narlı, Bostancı ve Hacıarslanlar gibi kırsal mahallelere kadar belediye hizmetleri eksiksiz olarak ulaştırılıyor. 
Kırsal mahallelerde yapılan çalışmalar ile yağmur suyu hatları yapılıp, dere yatakları temizlenirken, parke taş kaplamaları ile üst yapısı modern bir hale getiriliyor. Son olarak Mehmet Alan Mahallesi ve Güre-Yassıçalı Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve sokakları parka taş kaplaması yapıldı. 
Merkez kırsal ayrımı yapmadan belediye hizmetlerini her noktaya ulaştırdıklarını kaydeden Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Merkezden en uzaktaki köyümüze kadar kentimizin her bir noktası bizler için çok önemli. Hiçbir ayrım gözetmeden 160 bin Edremit’li için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.  
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Edremit’ merkez kırsal ayrımı
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

F-16’LAR 2026’NIN İLK GÜNÜNDE GÖK VATAN SEMALARINDA

2

Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Germiyan: “Kadına şiddet, işkenceye dönüştü”

3

Elif Kumal Son Yolculuğuna Uğurlandı

4

Elif Kumal’ın aracı gölden çıkarıldı!

5

Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu

6

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

7

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek