Edremit'te yangın faciası: 2 kardeş hayatını kaybetti
Balıkesir'in Edremit ilçesinde müstakil bir evde çıkan yangında Yusuf Ali Taşkın (4) ile kardeşi Yusuf Ömer Taşkın (2), hayatını kaybetti.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Ocak 2025 - Cuma 14:32
Güncelleme: 06 Ocak 2025 01:19
Edremit

Balıkesir'in Edremit ilçesinde müstakil bir evde çıkan yangında Yusuf Ali Taşkın (4) ile kardeşi Yusuf Ömer Taşkın (2), hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Edremit ilçesi Dereli Mahallesi 13 Sokak'taki Coşkun Taşkın'a ait müstakil evde, dün gece saat 01.00 sıralarında yangın çıktı. 

Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. 

Bu sırada evde bulunan baba Coşkun Taşkın ve eşi, kendi imkanlarıyla dışarıya çıktı. Yangını görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı görevlilerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Evde yapılan kontrolde Yusuf Ali Taşkın (4) ve kardeşi Yusuf Ömer Taşkın'ın (2) yangında öldüğü belirlendi. 2 kardeşin cenazesi, morga kaldırılırken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. 

Haber Merkezi

  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı