Egemen erkekliğe ilk adımı attı
CHP Ocaklar Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Devrim Korkmaz ile Sinem Korkmaz çiftinin biricik oğulları Egemen görkemli bir tören ile sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.
Magazin Haber
Yayın: 26 Eylül 2016 - Pazartesi 04:42
Güncelleme: 26 Eylül 2016 04:42
Egemen erkekliğe ilk adımı attı

CHP Ocaklar Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Devrim Korkmaz ile Sinem Korkmaz çiftinin biricik oğulları Egemen görkemli bir tören ile sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.

Cumartesi günü başlayan ve gece geç saatlere kadar devam eden sünnet törenine CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile eşi Özlem Sarı ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Konuklarını kapıda karşılayan Korkmaz çifti, 10. Yıl Marşının okunduğu gecede Egemen, efeler eşliğinde salona girdi.

Devrim Korkmaz düğün töreni sonrası yaptığı açıklamada, ?Oğlum Egemen erkekliğe ilk adımını attı. Mutluluğu ve heyecanı oğlumla birlikte yaşamanın gururu içindeyim. Bu güzel duyguyu Rabbim herkese nasip etsin. Allah bizlere damatlığını da göstersin. Güzel ve mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan mutluluğumuzu paylaşan, yanımızda olan, olamayan telgraf, çiçek göndererek heyecanımıza ve sevincimize ortak olan tüm dostlarıma bir kez daha teşekkür ederim? diyerek duygularını paylaştı.

Haber : Tuncay Ertan

Fotoğraf : Adem Halat

Anahtar Kelimeler: Egemen erkekliğe adımı attı
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
  • Salı 16.2 ° / 5.6 ° false
1

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

2

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek

3

Eğitim-İş Erdek Temsilciliği açıklama yapacak

4

Erdek’te lodos; dalgalar, denizle karayı birleştirdi

5

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

6

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek