Bugün, 15 Şubat 2025 Cumartesi

Eğitim-Sen’den piknik

Eğitim-Sen’den piknik

Eğitim-Sen Bandırma Temsilciliğinin geleneksel pikniği yapıldı. Pikniğe Eğitim-Sen ve Eğitim-İş üyelerinin yanı sıra Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat,

Eğitim-Sen Bandırma Temsilciliğinin geleneksel pikniği yapıldı. Pikniğe Eğitim-Sen ve Eğitim-İş üyelerinin yanı sıra Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, “Demokrasi Platformu dönem sözcüsü ve Gıda-İş Çanakkale Bölge Sorumlusu Recep Gökdeniz, DİSK Emekli-Sen Bandırma Şube Başkanı Levent Balkış, SES Bandırma Temsilcisi İpek Çetinkuş, SES Balıkesir Şube Başkanı Erdinç Karapınar, Eğitim-İş Bandırma Temsilcisi Kadir Taylan, TİP Bandırma ilçe yöneticileri, HDP Parti Meclisi üyesi Gencer Uçar, HDP Bandırma İlçe Başkanı Ali Bora ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Pikniği düzenleyen Eğitim-Sen Bandırma Temsilcisi Erdal Doğru, “Güzel bir gün geçirdik ve mücadele azmimizi biledik” dedi.



Anahtar Kelimeler: Eğitim-’ piknik
  • Cumartesi 13.2 ° / 5.6 ° false
  • Pazar 14.9 ° / 6.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 12.4 ° / 4.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu