Eğitim Destek Evinden Tıp Fakültesine
Bandırma Belediyesi tarafından faaliyete sokulan Eğitim Destek Evi öğrencilerinden Merve Yumuşak, tıp Fakültesini kazandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Ağustos 2014 - Salı 14:50
Güncelleme: 19 Ağustos 2014 14:50
Eğitim Destek Evinden Tıp Fakültesine

Bandırma Belediyesi tarafından faaliyete sokulan Eğitim Destek Evi öğrencilerinden Merve Yumuşak, tıp Fakültesini kazandı.
Bandırma Belediyesi tarafından hizmete sokulan Eğitim Destek Evi meyvelerini vermeye devam ediyor.
Eğitim Destek Evinde gördüğü eğitim sonrası, Tıp Fakültesini kazanan Merve Yumuşak, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
Son olarak 2014 YGS’nin ardından Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Merve Yumuşak adlı öğrenci Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Mirza, öğrenci kızımızın elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduklarını belirterek bu başarısını daha da ileriye taşıyacağına inandığını söyledi.
Mirza konuşmasında şunları kaydetti: “Merve kızımız belediyemiz tarafından hizmete alınan Eğitim Destek Evinde eğitim almış başarılı bir öğrencimiz. Bu yılda üniversite sınavlarından başarılı bir puan alarak Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanması bizleri ayrıca mutlu etti. Kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyorum.”

  • Salı 21.1 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 17.3 ° / 11.5 ° false
1

Kaymakam Hasan Göç, çocuklarla birlikte çevre temizliği yaptı

2

Denizcilik Fakültesi’nde bröve töreni

3

Kasım Ayı Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı

4

Bir Vizyonun Öncüsü: Çetin Günay ve Kalitenin Adresi

5

Heka Store: Aydınlatmanın Zarif Dokusu ve Ahşabın Sıcaklığı

6

Güzelliğin Yeni Dili: TAKMA TAKMA ile Kendinizi Özgürce İfade Edin

7

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını açıkladı