Eğlence mekanı sahibi biri avukat iki kişiyi silahla öldürdü
Komşu ilçemiz olan Bandırma´da, Pazartesi günü gecesi, bir barda çıkan silahlı kavgada avukat Volkan Kıvanç (35) ile 11 ay önce oğlunu av tüfeğiyle vurduğu iddiasıyla tutuklanan ve dün yapılan duruşmada tahliye edilen 55 yaşındaki müvekkili Kemal Beypınar
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Mart 2016 - Çarşamba 09:03
Güncelleme: 30 Mart 2016 09:03
Eğlence mekanı sahibi biri avukat iki kişiyi silahla öldürdü

Komşu ilçemiz olan Bandırma´da, Pazartesi günü gecesi, bir barda çıkan silahlı kavgada avukat Volkan Kıvanç (35) ile 11 ay önce oğlunu av tüfeğiyle vurduğu iddiasıyla tutuklanan ve dün yapılan duruşmada tahliye edilen 55 yaşındaki müvekkili Kemal Beypınar öldürüldü. Cinayeti işlediği iddia edilen bar işletmecisi 40 yaşındaki Serkan G. yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bandırma´da bir eğlence mekanına giden ve avukat olduğu öğrenilen Mehmet Volkan Kıvanç ile müvekkili Kemal Beypınar, gittikleri işyeri sahibi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Tartışma sonucunda işyeri sahibi Serkan G. tabancayla Kıvanç ve Beypınar´ı vurdu. Kıvanç ve Beypınar olay yerinde hayatını kaybetti. Ölenlerin cesetleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. Savcılık cinayetle ilgili soruşturma başlattı.
Haber Merkezi

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı