Ekinlik Adası´na Güneş Enerjisi Santrali kurulacak
Marmara Belediye Meclisi, Haziran 2020 ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Haziran 2020 - Cuma 23:28
Güncelleme: 05 Haziran 2020 23:28
Ekinlik Adası´na Güneş Enerjisi Santrali kurulacak

Marmara Belediye Meclisi, Haziran 2020 ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi.
Marmara Belediyesi Düğün Salonu´nda Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un başkanlık ettiği toplantıda belediye meclis üyelerinin tamamı yer aldı.

Belediye Meclisinde 2 maddenin görüşüldüğü toplantıda Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´a kırsal Ekinlik Mahallesi´nde Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi´nin yürütülmesi için yetki verildi.

Belediye Meclis toplantısında Ekinlik Adası Güneş Enerjisi Santrali (GES) Projesi maddesi gündeme alınarak görüşüldü.

Konu ile ilgili meclisi bilgilendiren Başkan Aksoy, ?Bilindiği gibi Güneş Enerjisi Santrali (GES) en zararsız enerji projesidir. GES projesi ile ilgili bir ön çalışmamız oldu. Marmara Belediyesi olarak biz de bu imkanı değerlendirebilmek adına hazırlıklarımızı yaptık. İşlemlerin hızlanması ve projenin bir an önce hayata geçirilebilmesi için sizlerden 6,5 milyon liralık borçlanma yetki istiyorum.? diye konuştu.
Başkan Aksoy, konuşmasının ardından gündem maddesini meclis üyelerinin oylarına sundu. Oybirliği ile gündem maddesini kabul eden meclis üyeleri projenin Marmara Belediyesi´ne hayırlı olmasını diledi.
Diğer gündem maddesi ise, Marmara Belediyesi´nin İller Bankası´ndan 1,5 milyon lira nakit kredi kullanılabilmesi için belediye başkanına tam yetki verilmesini kapsıyordu.

Başkan Aksoy tarafından, meclis üyelerinin oylarına sunulan bu maddede oy birliğiyle kabul edildi.

Haber : Turcay Ertan

  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ