Ekrem Gökay Yüksel Yüksel "Zıpkınla balık avı şampiyonası durdurulmalı"
MHP MYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Erdek’te düzenlenecek olan zıpkın ile balık avlama Avrupa şampiyonasının durdurulması için çağrıda bulundu.
Erdek Haber
Yayın: 29 Mayıs 2024 - Çarşamba 18:06
Güncelleme: 29 Mayıs 2024 18:11
Ekrem Gökay Yüksel Yüksel

MHP MYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Erdek’te düzenlenecek olan zıpkın ile balık avlama Avrupa şampiyonasının durdurulması için çağrıda bulundu.

Yüksel yaptığı konuşmada “Marmara Denizi'nin iyileşme sürecinde olduğu bu dönemde, 31 Mayıs ile 1 Haziran 2024 tarihleri arasındaki etkinliğin bir an önce durdurulması, ileri bir tarihe ertelenmesi, açık denizlerde gerçekleştirilmesi veya gıda olarak tüketilmeyen türler üzerinde yapılması hayati önem taşımaktadır.

Müsilaj sorunuyla mücadele ederken, deniz ekosisteminin dengesini korumak adına yumurtlama dönemindeki balıkların spor amaçlı avlanmasının önüne geçilmesi adına gerekli müdahalelerin bir an önce yapılması gerekmektedir.” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
1

Bandırma Ticaret Borsası 85 yaşında!

2

Eğitim-İş’ten tarih dergisi tanıtım standı

3

Erdek'te 103. Kurtuluş Yılı Coşkuyla Kutlanacak

4

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

5

AK Parti Erdek İlçe Yönetim Kurulu belli oldu, görev dağılımı yapıldı

6

Şahinburgaz’a anaokulu

7

Şahinburgaz’da müsilaj!