Elektriğe 3 ayda ikinci zam
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu´nun Resmi Gazete´de yayımlanan kararına göre konutta elektrik fiyatlarına % 2.89 zam yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 31 Mart 2018 - Cumartesi 19:52
Güncelleme: 31 Mart 2018 19:52
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu´nun Resmi Gazete´de yayımlanan kararına göre konutta elektrik fiyatlarına % 2.89 zam yapıldı.
Resmi Gazete´de dün yayımlanan karara göre, elektriğe 1 Nisan tarihinden itibaren zam gelecek. İlk tespitlere göre konutlarda elektrik % 2.89 oranında zamlanacak. Meskenler için uygulanan elektrik tarifesi yılın başında bir kilovatı 36.1371 kuruş olarak belirlenmişti.
Resmi Gazete´de çıkan yeni kararla konut için kilovat 37.1251 kuruşa çıkarıldı. Sanayide kullanılan elektrik için ise farklı tarifeler devreye girdi. Zam oranlarına ilişkin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu´nun açıklama yapması bekleniyor. Haber Merkezi
- Perşembe 16.6 ° / 7.4 ° Güneşli
- Cuma 17.4 ° / 5.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 11.4 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu


