Emekli Zabıta Amiri Korona´dan hayatını kaybetti
Avşa Belediyesi´nde yıllarca Zabıta Amirliği yapan ve bir süredir hastanede korona virüs tedavisi gören 58 yaşındaki Mustafa Tezölmez hayatını kaybetti.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Mart 2021 - Pazar 05:51
Güncelleme: 21 Mart 2021 05:51
Emekli Zabıta Amiri Korona´dan hayatını kaybetti

Avşa Belediyesi´nde yıllarca Zabıta Amirliği yapan ve bir süredir hastanede korona virüs tedavisi gören 58 yaşındaki Mustafa Tezölmez hayatını kaybetti.
Avşa Belediyesi´nde yıllarca Zabıta Amirliği yaptıktan sonra emekli olan ve Bandırma´da ikamet eden Mustafa Tezölmez geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalandı. İkamet ettiği Bandırma´daki konutunda eşi ve oğluyla karantinada tedavi gören Tezölmez, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayıp hayatını kaybetti. 

Yarın Avşa Adası´nda Covid-19 kurallarına göre toprağa verilmesi beklenen Mustafa Tezölmez, 3 yıl önce emekli olmuştu. 

Haber : Tuncay Ertan

  • Cuma 14 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

2

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI

3

RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE SICAK PİDE KUYRUĞU

4

RAMAZAN GELDİ HERGÜN 200 PİDE

5

Mırız: “Ramazan ayı kalplerin bir olduğu en kıymetli zamandır”

6

GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN AYNI SOFRADA BULUŞTULAR

7

Ayvalık'ta 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon; silah ve uyuşturucu ele geçirildi