Emekli Astsb. Çorbacının 2. şiir kitabı çıktı
Erdekte yaşayan Emekli Deniz Astsubayı Ersin Çorbacının Hastane Mektupları adlı 2. şiir kitabı yayınlanarak okuyucularıyla buluştu.
Magazin Haber
Yayın: 07 Nisan 2012 - Cumartesi 12:00
Güncelleme: 07 Nisan 2012 12:00
Emekli Astsb. Çorbacının 2. şiir kitabı çıktı
Erdek`te yaşayan Emekli Deniz Astsubayı Ersin Çorbacı`nın  "Hastane Mektupları" adlı 2. şiir kitabı yayınlanarak okuyucularıyla buluştu. 
Şairin, kaleme aldığı her iki kitabında da, yalnızlığa sessiz direnişi, sevgi ve dostluğun büyüsü, vefanın vazgeçilmezliği başta olmak üzere çeşitli temaları içeren konularından oluşan şiirler yer alıyor.
Emekli Astsubay Şair Ersin Çorbacı`nın özgeçmişi:
1946 yılında Ordu İlinde doğdu. Babasının askerliği nedeniyle Kocaeli/Gölcük İlçesine yerleşti. Deniz Komutanlığı bünyesine 1963 yılında katıldı. Deniz Kuvvetlerinde İkmal Astsubayı olarak görev yapıp 1990 yılında Erdek Deniz Komutanlığı`nda görev yaparken emekli oldu.
Şair Astsubay 45 yıldır amatör olarak şiir yazıyor. Her fırsatta Erdek sevdalısı olduğunu anlatan Çorbacı, 1987 yılından bu yana Erdek`te ikamet ediyor.
`Paylaşmak` isimli ilk şiir kitabını 2003 yılında yayınlanan Şair Astsubayın, şiirleri bir çok gazete ve dergide yayınlanırken bazı TV kanallarında da halkla buluştu.
Çorbacı`nın şiirleri Ocak 2010 yılından itibaren de Almanya`da Bizim Dergi isimli aylık yayımlanan dergide yayımlanmakta.
Şair Astsubayın şiirlerinden bir alıntı:
"Aldanma tebessüme, şen yüzlere
Herkesin içinde bir yara vardır
Kimi çabuk unutur, kabuk bağlar
Kimi sürüp gider, mahşere kadar"
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Hande Erçel, Bandırma’da dedesinin cenazesine katıldı

2

“Kentsel Dönüşüm” sahnelendi

3

Erdek’te yönetmenden oyuncuya sette evlilik teklifi

4

Yönetmen Sorak: “Bandırma Füze Kulübü’nü Bandırma’da çekmek için doku yoktu”

5

Egemen ve Dilek’ten evliliğe ilk adım

6

Erdek’te film çekilecek

7

Ressam Yaşa’dan “Tanrıça Şahmeran” Resim Sergisi