Emekliler Derneğinden Vali Turhana plaket
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Türkiye Emekliler Derneği Balıkesir Şubesini ziyaret etti. Vali Turhanın, emekliler derneğine yaptığı ziyarette, emeklilerin toplumun en önemli kesimlerinden olduğunu hatırlattı.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Ağustos 2013 - Cuma 00:00
Güncelleme: 02 Ağustos 2013 00:00
Emekliler Derneğinden Vali Turhana plaket
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Türkiye Emekliler Derneği Balıkesir Şubesi`ni ziyaret etti.
Vali Turhan`ın, emekliler derneğine yaptığı ziyarette, emeklilerin toplumun en önemli kesimlerinden olduğunu hatırlattı.
"Bu kente, ailelerine, çevresine yıllarca hizmet etmiş olan emekli vatandaşlarımız, belli bir yaştan sonra da artık rahat etmek, huzur içinde olmak, yarattığı güzellikleri yaşamak istiyor" diyerek konuşmasını sürdüren Vali Turhan, "Bu anlamda emeklilerimiz İlimiz için çok önemli bir kesimdir. Emeklilerimize, uzun yıllar boyunca bu kente, insanlara, evlatlarına, mahallerine yaptıkları o çok kıymetli hizmetler için tekrar teşekkür ediyoruz. Hepsine sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi. 
Dernek yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Dernek Şube Başkanı Kenan Siyer, "Derneğimizi ilk defa bir Valinin ziyaret etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti itirafından sonra, Turhan`a gösterdiği yakın ilgi ve alaka nedeniyle plaket takdim etti. 
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi