Emniyet Kemeri takmaması canına mal oldu
Meydana gelen kazada emniyet kemeri takmayan sürücü öldü, kemeri takan arkadaşı ise hafif yaralandı
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Mart 2016 - Pazartesi 18:38
Güncelleme: 14 Mart 2016 18:38
Emniyet Kemeri takmaması canına mal oldu

Meydana gelen kazada emniyet kemeri takmayan sürücü öldü, kemeri takan arkadaşı ise hafif yaralandı
Takla atan bir otomobilde bulunan iki arkadaştan sürücü Mehmet Sarıtaş (42) kaza yerinde ölürken, yanında ki arkadaşı Altan Acar (40) ise yaralandı.
Kaza, saat 03.30 sıralarında, Edremit-Çanakkale Karayolu Fener Mevkii´nde meydana geldi. Çanakkale istikametine giden Mehmet Sarıtaş´ın kullandığı 10 BD 196 plakalı otomobil sürücünün kontrolünden çıktı. Emniyet kemerini takmayan sürücü Sarıtaş, refüjü aşan ve karşı şeride geçerek takla atan otomobilin ön camından yola fırladı. Araçta bulunan emniyet kemeri takan arkadaşı Altan Acar ise kazayı yaralı olarak atlattı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücü Sarıtaş´ın kaza yerinde öldüğünü belirledi. Hafif yaralanan Acar ise ambulansla Edremit Devlet Hastanesi´ne kaldırdı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Efsane futbolcu Cavit Aydın Erdek’te son yolculuğuna uğurlandı

2

GESTAŞ’TAN ADALAR HATTINDA SEFER İPTALİ VE GÜNCEL SEFER DUYURUSU

3

Erdek'te yılın ilk meclisi toplandı

4

Erdek Emniyet Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

5

BANDIRMA’DA DENETİMLER 2026 YILINDA DA DEVAM EDİYOR

6

İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal’dan Erdek’e Eğitim Ziyareti

7

Bandırma’ya Avrupa standartlarında altyapı: 200 bin kişiye hizmet verecek