Engelli arabası için esnaf seferber oldu

Engelli arabası için esnaf  seferber oldu

İlçemiz esnafından zihinsel ve bedensel engelli Talha Baykım isimli 14 yaşındaki çocuğa engelli arabası desteği geldi.

İlçemiz esnafından zihinsel ve bedensel engelli Talha Baykım isimli 14 yaşındaki çocuğa engelli arabası desteği geldi.
İlçede, yaşayan Talha Baykım isimli bedensel ve zihinsel engelli bir çocuk için ihtiyacı olan bir engelli aracı alınması için Erdek esnafı adeta seferber oldu.
Hem bedensel hem de zihinsel özürlü Talha Baykım isimli 14 yaşındaki bir çocuğa engelli arabası satın alınması için ilçe esnafına yardıma çıkan Servet Gülmüş isimli vatandaş, gördüğü ilgi karşısında çok şaşırdığını itiraf etti.                
Gazetemize gelerek konu hakkında bilgi veren Servet Gülmüş isimli hayırsever bayan, komşumuzun zihinsel ve bedensel engelli çocuğunun çektiği zorluğu ve güçlüğü görerek bir engelli aracı satın alabilmek üzere bu işi üstlenmeye karar verdiğini söyledi.
Erdek esnafının yardımlarıyla bir engelli arabası satın alındığını bildiren Gülmüş, Erdek esnafını sadece 3 saat gibi kısa sürede dolaşarak toplanan parayla hem araba, hem de gerekli ihtiyaç parasını topladığını belirtti.
Böyle bir olayın tabiî ki söylenmemesi gerektiğinin altını çizen Gülmüş, "Fakat esnafın göstermiş olduğu ilgiye hayretler içerisinde kaldım. Erdek esnafının göstermiş olduğu bu desteğe çok teşekkür ediyorum. Kime gittiysem beni geri çevirmedi, böylesine duyarlı bir toplumla iç içe yaşadığımız için Allaha şükrediyorum" dedi.
Gülmüş, sadece bir kişiye değil, ihtiyacı olan tüm engellilere yardım eli uzatılması gerektiğini vurgulayıp, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Erdek esnafına teşekkür etti.