Engellilere köstek değil destek olunması istendi
Bandırma Belediye Başkanlığı yaptığı açıklamada; Belediye olarak akülü araç ve üç tekerlekli araç talebinde bulunan tüm engellilerin taleplerine cevap verildiğini bildirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Temmuz 2017 - Cumartesi 19:48
Güncelleme: 15 Temmuz 2017 19:48
Engellilere köstek değil destek olunması istendi

Bandırma Belediye Başkanlığı yaptığı açıklamada; Belediye olarak akülü araç ve üç tekerlekli araç talebinde bulunan tüm engellilerin taleplerine cevap verildiğini bildirdi.
Bandırma Belediyesi´nden yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: ?Ancak, bina girişlerine, engelli araç park alanlarına ve kaldırım rampalarının önüne yapılan hatalı araç parkları engelli vatandaşların hayatını kabusa çevirmektedir. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarına kolaylık sağlamamız gerekirken onların özgürlüklerini kısıtlıyor bir engel de biz oluyoruz. Bu konuda hassasiyet gösteren vatandaşlarımız ise yapılan yanlışa sessiz kalarak ortak oluyor. Bandırma Belediyesi olarak toplumumuzun bilinçlenmesini, gerekli hassasiyet ve duyarlılığı göstermesini istiyoruz. Hatalı park yapan araç sürücülerini uyararak ya da Polis 155 telefon numarasından Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne ihbarda bulunabilirsiniz. Engelli vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek dolayısıyla bu yanlışa dur diyebilirsiniz. Unutmayınız ki her insan bir engelli adayıdır.?
Haber Merkezi

  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı