Erdek'te ekipman desteklerine ilgi az
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca uygulanmakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında devam eden makine ekipman alımı başvurularına ilçemiz çiftçileri yeterli ilgiyi göstermiyor.
Erdek Haber
Yayın: 14 Mayıs 2014 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 14 Mayıs 2014 00:00
Erdek
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca uygulanmakta olan  "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında devam eden makine ekipman alımı başvurularına ilçemiz çiftçileri yeterli ilgiyi göstermiyor.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Erdek İlçe Müdürü M. Murat Yazar, Erdek'teki çiftçilerin Kırsal Kalkınma Yatırımlarından istifade etmek üzere geçen yıl yapılan başvuru sayısını 12 olarak açıkladı.
Konuyla ilgili bilgi veren Gıda Tarım ve Hayvancılık Erdek İlçe Müdürü M. Murat Yazar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca uygulanmakta olan  "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında makine ekipman alımlarının desteklenmesi hakkında tebliğin (2014/10 nolu tebliğ)" 10.05.2014 tarih ve 28996 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini, çiftçiler için hibe üst limitinin 25 bin TL, tüzel kişiler için ise 50 bin TL olarak belirlendiğini hatırlattı.
Makine ekipman müracaatlarının tebliğin yayım tarihi itibarı ile başladığını kaydeden Yazar, Müracaat süresi 30 gün olup bu süre 9 Haziran 2014 tarihinde sona erecektir” diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı