Erdek-Bandırma karayolunda ulaşım aksadı
Bandırma´ya ulaşımın sağlandığı tek güzergah olan Erdek-Bandırma karayolunda kar yağışı nedeniyle trafik ulaşımı aksadı.
Erdek Haber
Yayın: 11 Ocak 2017 - Çarşamba 18:28
Güncelleme: 11 Ocak 2017 18:28
Erdek-Bandırma  karayolunda ulaşım aksadı

Bandırma´ya ulaşımın sağlandığı tek güzergah olan Erdek-Bandırma karayolunda kar yağışı nedeniyle trafik ulaşımı aksadı.
Bandırma´dan, Bursa ve Çanakkale güzergahlarına gidiş yollarında ulaşım sürerken, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi denetiminde, Erdek-Bandırma arasında çalışan Erdek midibüsleri ise dört gündür sefer yapamadı.
Şehirlerarası otobüs ve VIP araçlar da bu yönlere olan seferlerine başladı. Erdek-Bandırma arasında ulaşım kontrollü olarak sürerken, Pazartesi günü Tekirdağ ? Erdek arası sefer yapan feribottan inen tır ve kamyonlar geceyi Erdek´te bekletildikten sonra yola devam ettiler. Bu arada, Gedeve bölgesi (Marmarabirlik depoları önünde) kamyon yoldan çıkarken, Erdek-Düzler arasında ise kayarak yolu kapatan TIR nedeniyle ulaşım durdu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Erdek İtfaiye Amirliği ekipleri, kayan ve makas kilitleyen TIR´ı yoldan kaldırarak yolu trafiğe açtı.
Öte yandan dün yine adalara tek ulaşım noktası olan Erdek iskelesinden adalara ulaşımın sağlanamadığı belirtildi. Haber : Tuncay Ertan

  • Pazar 7.3 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 3.6 ° / -3.1 ° Güneşli
  • Salı 11 ° / 0.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdekspor 3 puanla döndü

2

Bandırmaspor yenilgiye alıştı

3

CHP Erdek İlçe Teşkilatı Kahvaltıda Buluştu

4

Kaymakam Göç’ten Erdek’e bakış

5

Kaymakam Hasan Göç’ten Yeni Erdek’e hayırlı olsun ziyareti

6

Danıştay’dan “Sokak Hayvanları Genelgesi”ne iptal!

7

BASKİ, su sayaçlarının donma riskine karşı aboneleri uyardı