Erdek-Bandırma karayolu onarılıyor
Sürücüler için işkenceye dönüşen Erdek-Bandırma karayolunda Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un girişimiyle, bozuk olan bölümlerinde onarım çalışmaları başlatıldı.
Erdek Haber
Yayın: 07 Şubat 2022 - Pazartesi 18:49
Güncelleme: 07 Şubat 2022 18:49
Erdek-Bandırma karayolu onarılıyor

Sürücüler için işkenceye dönüşen Erdek-Bandırma karayolunda Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un girişimiyle, bozuk olan bölümlerinde onarım çalışmaları başlatıldı.
Erdek-Bandırma karayolunda yol yapım ve onarım çalışmalarını üstlenen ilgili firmanın, çalışmalarını askıya almasının ardından yoğun yağışlar nedeniyle bazı bölümleri köstebek yuvasına dönüşen Erdek-Bandırma karayolu hakkında gazetemizde yayımlanan haber sonrası Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, gazetemizi arayıp konunun bizzat takipçisi olacağı sözünü vermişti.
Kaymakam Atasoy’un soruna el atmasıyla birlikte, Karayolları Bandırma 146. Şube Şefliği’ne bağlı ekipler ilk etapta destinasyon çalışmalarını tamamladılar. Bu çalışmaları yolda bozulan tüm noktalarda dolgu işlemleri takip etti. Cumartesi günü ise asfalt kaplama çalışmalarına geçildi.
Karayolları 146. Bandırma Şube Şefliği tarafından yapım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilen Erdek-Bandırma karayolunda sürücüler artık rahat bir nefes alacak.
Haber : Tuncay Ertan
 

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”