Erdek Belediye Meclisi toplandı
Ayasofya´da Atatürk´e hakaret eden imam kınandı
Erdek Haber
Yayın: 04 Haziran 2021 - Cuma 01:12
Güncelleme: 04 Haziran 2021 01:12
Erdek Belediye Meclisi toplandı

Erdek Belediye Meclisi´nin haziran ayı toplantısı yapıldı.
Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı´nın başkanlığında gerçekleşen toplantının başında, meclisteki ?Millet İttifakı? adına hazırlanan yazılı açıklamada, Ayasofya Camii´ndeki hutbesinde Atatürk´e hakaret eden emekli imam Mustafa Demirkan kınandı. Adalet ve Kalkınma Partisi´nden Huri Güven de, Atatürk´ün manevi hatırasına yapılan hakareti kınadıklarını, Atatürk´ün, Türk Milleti için vazgeçilmez bir değer olduğunu belirtti.
Toplantıda, belediye meclis üyelerinden Murat Çolak, İbrahim İlhan, İbrahim Beyoğlu, Çetin Gül, Nimet Kalafat ve Canan Kırdar´dan oluşan, Erdek Körfezi ve Kapıdağ Yarımadası da dahil olmak üzere Marmara Denizi´ni saran müsilajın (salya) araştırılması komisyonunun çalışması da görüşüldü. Bu konuda hazırlanacak rapor için komisyona ek süre verildi.
Gündemin son maddesinde, belediyeye ait olup, pandemi nedeniyle faaliyetlerini durduran işletmelerin kira sözleşme sürelerinin uzatılması konusu görüşüldü. Konu, görüşülmek için Plan ve Bütçe Komisyonu´na gönderildi.
Meclis toplantısına, mazereti nedeniyle katılamayan CHP´li üye İbrahim Beyoğlu, izinli sayıldı.
8 gündem maddesinden oluşan toplantıyı CHP İlçe Başkanı Hale Tuna ve AKP İlçe Başkan Vekili Musa Alioğlu da izledi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor

2

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

3

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

4

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

5

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

6

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

7

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!