Erdek çay bahçeleri şubatta hız kazanacak
Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, ilçede uzun süredir çalışma yapılmayan cumhuriyet alanındaki çay bahçelerinin yapımına şubat ayında hız vereceklerini açıkladı.
Erdek Haber
Yayın: 23 Aralık 2015 - Çarşamba 18:07
Güncelleme: 23 Aralık 2015 18:07
Erdek çay bahçeleri  şubatta hız kazanacak

Mevsim koşullarının uygun olmaması nedeniyle çay bahçelerinin yapımına ara verildiğini belirten Sarı, ?Çay bahçelerinin uzun bir işi yok. Şubatta hızlı bir çalışmayla mart ayında tamamlayacağımızı düşünüyorum? dedi.
Bu arada, geçtiğimiz perşembe günü, Balıkesir´den gelen bir heyet, çay bahçelerinin bulunduğu bölgede yaptığı incelemeler soncunda, çay bahçelerinin uygulama projesini onayladı.

SARI´NIN AÇIKLAMASI
Öte yandan Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çay bahçelerinin uygulama projesinin onaylandığını duyurdu. Sarı, şu bilgiyi verdi:
?Dedikoduyu da, mazeret üretmeyi de sevmem. Bazen memleket yararına gerçekleri saklayabilirim. Suçu, üstüme de alırım. Sabreder, sonucu beklerim. Herkes çay bahçelerini merak ediyordu. Uygulama projeleri daha yeni onaylandı. Kamuoyuna duyurulur.?
Haber : Önder Balıkçı

  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı