Erdek iş kazası mağduru genç için seferber oldu
Erdek´te yaz başında işyerini hazırlarken büyük bir talihsizlik sonucu elektirik akımına kapılarak ağır şekilde yaralanan 30 yaşındaki Niyazi Algıç için yardım kampanyası düzenlendi.
Erdek Haber
Yayın: 18 Eylül 2019 - Çarşamba 22:18
Güncelleme: 18 Eylül 2019 22:18
Erdek iş kazası mağduru genç için seferber oldu

Erdek´te yaz başında işyerini hazırlarken büyük bir talihsizlik sonucu elektirik akımına kapılarak ağır şekilde yaralanan 30 yaşındaki Niyazi Algıç için yardım kampanyası düzenlendi.
7´den 70 ´e herkesin bağışta bulunduğu kampanya Nehir Aile Çaybahçesinde gerçekleşti.
Nehir Aile Çaybahçesine koyulan şeffaf bir sandığa bağışta bulunan vatandaşlar büyük bir dayanışma örneği gösterdi. Ayrıca o gün işyerinin tüm geliri ve personel maaşıda sandığa atıldı. Gece 23.30´da bağışların sayımı yapıldığında yardım sandığından 70 bin 716 TL, 400 euro çıkması herkesi duygulandırdı. Yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür eden işletme sahibi Melih Beycan, "Böylesine bir anlamlı bir kampanyaya bu kadar yüksek katılım gösterilmesi bizleri çok duygulandırdı. Burada genç bir kardeşimizin sağlığı söz konusu, yardımda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.
Haber : Tuncay Ertan

  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ