Erdek Kaymakamı Demirelli´ye Ankara´da yeni görev
Demirelli: ?Erdek, benim için kısa ve hoş süreli bir seda olarak kalacak?
Erdek Haber
Yayın: 28 Haziran 2015 - Pazar 17:22
Güncelleme: 28 Haziran 2015 17:22
Erdek Kaymakamı Demirelli´ye Ankara´da yeni görev

 

/resimler/2015-6/28/1731302251111.jpg

2015 yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi(Kaymakamlar Kararnamesi) açıklandı.

Buna göre Erdek Kaymakamlığı´ndaki görev süresi 7 Temmuz 2015´te dokuz ayını dolduracak olan Mustafa Demirelli, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı´na atandı. Erdek Kaymakamlığına ise Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Şube Başkanı İsmail Karadaş getirildi.

DEMİRELLİ: ?SON BİR HAFTALIK BİR GELİŞME?

Erdek´te henüz 9 ayını doldurmadan, sürpriz bir şekilde başka bir göreve atanırken, ?Erdek´te en kısa süre görevde kalan Kaymakam? olan Demirelli, atamayı YENİ ERDEK Gazetesi´ne değerlendirirken, şunları söyledi:

/resimler/2015-6/28/1732550534015.jpg

 

?Erdek´teki görev sürem, 7 Temmuz´da 9 ay olacaktı. Yetkililer, son hafta beni arayıp ?Sana, Ankara´da merkez görevi vermek istiyoruz. Ne diyorsun?´ diye sorarak, onayımı istediler. Daha önceki yıllarda, bu görev konusunda talebim vardı. Ancak, Erdek´e de daha yeni gelmiştim. O gün, akşama kadar düşündükten sonra prestiji yüksek olan Ankara´daki görevi kabul ettim. Tabii, bu görevler önemli. Bir yerde de valiliğin ilk adımıdır. Ancak kaymakamlık görevi de elbette ki çok güzel. Hele hele Erdek gibi bir yerde kaymakamlık yapmak çok güzel ve onurlu. Erdek´e doyamadan, kısa sürede gidecek olmanın burukluğunu yaşıyorum. Erdek, medeni insanları, güzel doğası ile anılarım arasında kısa süreli, hoş bir seda olarak yer alacaktır.?

Erdek´e yeni atanan kaymakam İsmail Karadaş´ı tanımadığını, ancak kendisinden kıdemli bir yönetici olarak bildiğini belirten Demirelli, Erdek´ten ne zaman ayrılacağı konusunda henüz bir plânı bulunmadığını vurgularken, ?Sanıyorum, 10-15 gün içinde, Ankara´daki yeni görevime başlarım? diye konuştu.

  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım