Erdek Limanı sorunsuz
Liman Başkanı Cemal Yıldırım: ?Önceliğimiz can güvenliği?
Erdek Haber
Yayın: 16 Haziran 2016 - Perşembe 19:56
Güncelleme: 16 Haziran 2016 19:56
Erdek Limanı sorunsuz

Erdek Liman Başkanı Cemal Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı Erdek Limanı´ndaki hizmetlerin düzenli bir şekilde yürütüldüğünü açıkladı. Hâlen, kendilerine kayıtlı her çeşit 900 deniz aracı bulunduğunu belirten Yıldırım, ?En önemli önceliğimiz, can güvenliğidir? dedi.
Önümüzdeki günlerde Bursa BURULAŞ´a ait hızlı feribotun da Marmara ve Avşa seferlerini başlatacağını vurgulayan Yıldırım, şunları söyledi:
?Bu feribot, araç taşımıyor, yalnızca yolcu taşıyor ve 332 yolcu kapasitesine sahip bulunuyor. ?Hüdavendigâr´ isimli feribot, Erdek ile adalar arasında her gün üç sefer yapacak. Bu seferler, 08.15, 11.00 ve 16.00´da gerçekleşecek. Son derece modern ve konforlu koltuklara sahip bu feribot, Erdek´ten, Marmara Adası´na 40 dakikada ulaşıyor. Diğer araçlar ise 1,5 saatte varıyor. BURULAŞ´a ait feribot, Tekirdağ´a da sefer yapacak.?
Erdek Liman Başkanı Cemal Yıldırım, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı´nın hazırlıklarının da sürdüğünü, bayramın, başta ?Yağlı Direk? olmak üzere bu yıl da renkli yarışmalarla kutlanacağını sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Erdek Limanı sorunsuz
  • Çarşamba 20.7 ° / 10 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 11 ° false
  • Cuma 20.5 ° / 10.4 ° false
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN İKLİM DOSTU BİR ŞEHİR OLMAK ADINA BÜYÜK ADIM

2

Akın: “Yolları değil, gönülleri de birbirine bağladık”

3

TARİHİ YAPI OTOPARKI MI?

4

TÜRK YILDIZLARI BANDIRMA SEMALARINDA BÜYÜLEDİ

5

ADD burs verdiği öğrencilerle buluştu

6

Çelikspor’dan ikinci yenilgi

7

Erdek Limanı’nda kedi kurtarma operasyonu