Erdek mazbataları pazartesiye kaldı
Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı ve belediye meclis üyelerinin mazbatalarının verilmesi pazartesi gününe ertelendi.
Erdek Haber
Yayın: 05 Nisan 2019 - Cuma 10:23
Güncelleme: 05 Nisan 2019 10:23
Erdek mazbataları pazartesiye kaldı

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı ve belediye meclis üyelerinin mazbatalarının verilmesi pazartesi gününe ertelendi. Bu ertelemeye gerekçe olarak, Erdek İlçe Seçim Kurulu´nun verdiği karara, Adalet ve Kalkınma Partisi´nce, Balıkesir İl Seçim Kurulu´na yapılan itiraz gösterildi.

Başkan Sarı ve belediye meclis üyelerinin mazbataları, 8 Nisan 2019 Pazartesi günü, saat 16.00´da verilecek.

Bu arada Bandırma Belediye Başkanlığına seçilen Av. Tolga Tosun ve belediye meclis üyeleri, İlçe Seçim Kurulu´nda mazbatalarını bugün, saat 11.00´de alacaklar. Saat 15.00´te ise Dursun Mirza, belediye başkanlığı makamını Tolga Tosun´a devredecek.

Haber Merkezi

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret