Erdek Müftüsü Eser, tüm halkın Kadir Gecesi´ni kutladı
Ramazan ayının son günlerini idrak ederken, 21 Haziran Çarşamba gününü 22 Haziran Perşembe gününe bağlayan gece (bugün) Kadir Gecesine ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Erdek Haber
Yayın: 21 Haziran 2017 - Çarşamba 20:47
Güncelleme: 21 Haziran 2017 20:47
Erdek Müftüsü Eser, tüm halkın Kadir Gecesi´ni kutladı

Ramazan ayının son günlerini idrak ederken, 21 Haziran Çarşamba gününü 22 Haziran Perşembe gününe bağlayan gece (bugün) Kadir Gecesine ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu gecenin Mübarek Kadir Gecesi olması nedeniyle basına yazılı açıklamada bulunan Erdek İlçe Müftüsü Adem Eser, Kadir Gecesi´ni; Ramazan ayının artık sonuna yaklaştığımızın habercisi, özel gün ve gecelerin sonuncusu, amellerin gözden geçirilerek iyilik ve kötülüklerin değerlendirilmesi gereken zaman dilimi olarak değerlendirdi.
Eser, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi: ?Manevi hesaplarımızı yaparak bir hesap muhasebesini sağlamak, hata ve günahlardan temizlenmek zamanıdır Kadir Gecesi. Bu zamanlar insanların manevi kirlerinden temizlenmesine vesile olur. Bu zamanları fırsat bilip günahlardan arınarak nice yıllara doğru hayırlı bir ömür geçirmeniz dileği ile bütün Müslüman kardeşlerimizin ve Erdek halkının Kadir Gecesi´ni kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmenizi Yüce Allah´tan temenni ederim.?
Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü