Tarih: 14.01.2017 14:49

Erdek muhteşem turizm kenti oluyor!

Facebook Twitter Linked-in

Erdek´te ?Turizm Destinasyon? sunumu gerçekleştirildi.
Marmara Denizi´ne kıyısı olan doğal ve kültürel güzellikleriyle ülkemiz ve uluslararası platformlarda ön sıralarda yer alan Erdek´te, turizmi geliştirmek ve çeşitlendirmek adına, ?Yeşil Valiz Sorumlu Turizm Derneği? Başkanı Arzu Kutucu Özenen ile Erdek Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü´nün hazırladıkları sunum, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın bilgisine aktarıldı.
Sunumda, Erdek´in turizm potansiyeli, var olan turizmin çeşitlendirilmesi, günümüzün değişen turizm değerleri ve neler yapılabileceği gibi konular paylaşıldı.
Sunum sonrası söz alan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek´in gönül ve hizmet verenlerin mücadelesiyle gelecekte muhteşem bir turizm kenti olma yolunda ilerlediğini öne sürdü.
?Yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarla, Erdek´i dünya turizminde marka kenti durumuna getirmek istiyoruz? diye konuşan Sarı, ?Kentleşmesi, mimarisi, güçlü ekonomisi, turizmi, doğası, tarihi ve kültürel dokusuyla önümüzdeki on yılların Erdek´i muhteşem olacaktır.? sözleriyle çok iddialı konuştu.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —