Erdek MYO´da 6 öğrenci DGS´de başarılı
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´ne bağlı Erdek Meslek Yüksek Okulu´nda, içinde bulunduğumuz 2015-2016 eğitim-öğretim yılında, çeşitli üniversitelere geçiş için ?Dikey Geçiş Sınavı?na başvuran 26 öğrenciden 6´sı başarılı oldu.
Erdek Haber
Yayın: 17 Aralık 2015 - Perşembe 15:02
Güncelleme: 17 Aralık 2015 15:02
Erdek MYO´da 6 öğrenci DGS´de başarılı

 Okulun ?Turizm ve Otel İşletmecilği? bölümünde okuyan bu 6 öğrencinin değişik üniversitelerde okuma olanağına kavuşmasıyla ?Dikey Geçiş Sınavı?nda (DGS) başarı oranı % 23.08 olarak gerçekleşti. Müdürlüğünü hâlen vekâleten Öğretim Görevlisi Samet Çevik´in yürüttüğü Erdek Meslek Yüksek Okulu´nda, ?Turizm ve Otel İşletmeciliği? ile ?Yerel Yönetimler? bölümleri bulunuyor. Okulda 6 akademik personel görev yapıyor.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´ne bağlı Bandırma İİBF´nde 55, Denizcilik Fakültesi´nde 9, Sağlık Bilimleri Fakültesi´nde 8, Bandırma Meslek Yüksek Okulu´nda 20, Gönen Meslek Yüksek Okulu´nda 12, Manyas Meslek Yüksek Okulu´nda 5 ve Rektörlük merkezinde 12 akademik personel görev yürütüyor. Üniversite bünyesinde 50´nin üzerinde idari personel görevli bulunuyor.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Erdek öğrenci başarılı
  • Cumartesi 20.7 ° / 13 ° Güneşli
  • Pazar 21.2 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.5 ° / 14.1 ° Güneşli
1

Paşalimanı Adası’nda doğa kazandı:

2

Bandırma’da uluslararası kongre

3

Asırlık Osmanlı Evi, Büyükşehir eliyle yeniden hayat buldu

4

BANDIRMA’DA CUMHURİYET COŞKUSU: GELENEKSEL CUMHURİYET YEMEĞİ’NDE BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI

5

Kuvayımilliye’nin şehrinde Cumhuriyet coşkusu

6

Eğitim-İş’ten cumhuriyet kokteyli

7

Erdek’te Cumhuriyet Coşkusu Bayrak Yürüyüşüyle Taçlandı