Tarih: 25.02.2013 00:00

Erdek AK Parti Başbakanı karşılamaya hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın 3 Mart 2013 Pazar günü Bandırma`da gerçekleştireceği miting öncesinde, Erdek olarak en iyi şekilde katılımda bulunmak üzere çalıştıklarını açıkladı.
Başbakan Erdoğan`ın bölgemize yapacağı ziyaret öncesi, Erdek ve bağlı beldeler ile tüm köylerin muhtarları tam katılımla AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`ın başkanlığında, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile birlikte koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.
Düzenlenen toplantıda, önümüzdeki hafta Pazar günü bölgemizi ziyaret edecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ı en iyi şekilde ağırlayabilmek için yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.
Toplantı ile ilgili basına yapılan yazılı açıklamada, köy muhtarlarının tamamının AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`a ve yönetim kuruluna başlattığı çalışmalarda tam destek sözü verildiğine yer verildi.
Miting alanında Erdek ve Kapıdağ`ın sesini en iyi şekilde duyurmaya hazır olduklarını belirten AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, muhtarlara verecekleri tüm desteklerinden dolayı teşekkür etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —