Erdek AKP’den Esnaf Odası açıklaması “Hiçbir adayı desteklemiyoruz”
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, 31 Mart 2022 tarihinde yapılması planlanan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanının seçileceği kongrede herhangi bir adayı desteklemeyeceğini duyurdu.
Erdek Haber
Yayın: 21 Ocak 2022 - Cuma 17:50
Güncelleme: 21 Ocak 2022 17:50
Erdek AKP’den Esnaf Odası açıklaması “Hiçbir adayı desteklemiyoruz”

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, 31 Mart 2022 tarihinde yapılması planlanan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanının seçileceği kongrede herhangi bir adayı desteklemeyeceğini duyurdu. 
Alioğlu, “kamuoyuna duyurudur” başlığıyla şu açıklamayı yaptı:
“31 Mart 2022’de yapılması planlanan Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde, gerek kamuoyunda, gerek sosyal medya ve yerel basında birçok kardeşimiz, arkadaşımız, hemşerimiz başkanlık için adaylıklarını açıklamışlardır. Oda seçimlerine iki buçuk aydan kısa bir süre kalmıştır. Kamuoyunda bilgi kirliliğine neden vermemek adına bu açıklamayı yapmaya gerek duydum.
31 Mart 2020’de yapılması planlanan Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası genel kurulunda seçime katılacak tüm aday kardeşlerime, arkadaşlarıma, hemşerilerime, Adalet ve Kalkınma Partisi başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak aynı, eşit uzaklıktayız. Partimiz, hiçbir aday ile kesinlikle ilişkilendirilemez. Yetki ve takdir sadece ve sadece Erdekli esnaf kardeşlerimindir. Bu bağlamda, 31 Mart 2002’de yapılacak Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerine katılacak tüm aday kardeşlerime şahsım ve partim adına başarılar diliyorum. Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun.”
Haber Merkezi

  • Pazar 9.3 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 10.2 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 9.1 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Martta yağan kar beyaza bürüdü

2

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ

3

BAYRAM SABAHI CİNAYET

4

BAŞKAN KARIŞIK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

5

SON İFTAR BAŞKAN KARIŞIK’TAN

6

ÇAY BAHÇELERİNDE FİYATLAR YENİDEN BELİRLENDİ

7

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI AÇIKLANDI