Erdek belediyesi kendi yolunu kendisi onardı
Erdek - Bandırma karayolunun Düzler bölgesinde yeni çevre yolu açılması ile mevcut 4,5 km.lik kamplar bölgesi yolu TCK kayıtlarına Erdek belediyesi, belediye yolu olarak geçmişti.
Erdek Haber
Yayın: 14 Ağustos 2011 - Pazar 00:00
Güncelleme: 14 Ağustos 2011 00:00
Erdek belediyesi kendi yolunu kendisi onardı
Erdek - Bandırma karayolu`nun Düzler bölgesinde yeni çevre yolu açılması ile mevcut 4,5 km.lik kamplar bölgesi yolu TCK kayıtlarına Erdek belediyesi, belediye yolu olarak geçmişti.
2011 yaz sezonunda olumsuzlukların yaşanmaması adına bir dizi girişimlerde  bulunan Belediye başkanı Hüseyin Aysan, Turizm yolu proğramından yolu TCK`na asfaltlattırdı.
TCK`nın asfaltladığı 4,5 km`lik kamplar yolu bu hafta içerinde Belediye ekipleri tarafından yeniden düzenleme proğramına alınarak kıyı kenar ve hendek düzenlemeleri yapıldı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 25.9 ° / 14.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 24.4 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18 ° / 9.3 ° Güneşli
1

Erdek’te Jandarmadan Kaçak Alkol Operasyonu

2

Keklik avına giden avcılara Paşalimanı Adası’nda protesto

3

Rektör Boz, ödül alan öğrencileri ağırladı

4

Bandırmaspor kendi evinde berabere kaldı

5

CHP Balıkesir İl Başkanı Köybaşı: “Atatürk, hiçbir makam ve kişiyle kıyaslanamaz”

6

Erdek’te denizde ceset bulundu

7

Zübeyde Hanım Caddesi alarm veriyor!