Erdek halkı ‘Organ ve Doku Bağış’ standına yoğun ilgi gösterdi
Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi tarafından, ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihlerinde kutlanan Organ ve Doku Bağış Haftası dolayısıyla ilçemiz Cumhuriyet Meydanı ile hastanede bilgilendirme standı kuruldu.
Sağlık Haber
Yayın: 08 Kasım 2022 - Salı 19:05
Güncelleme: 08 Kasım 2022 21:11
Erdek halkı ‘Organ ve Doku Bağış’ standına yoğun ilgi gösterdi

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi tarafından, ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihlerinde kutlanan Organ ve Doku Bağış Haftası dolayısıyla ilçemiz Cumhuriyet Meydanı ile hastanede bilgilendirme standı kuruldu.   
Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Organ Bağış Sorumlusu Hemşire Nurcan Özgen’in organize ettiği 3-9 Kasım Organ ve Doku Bağış Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı ile hastanede kurulan stantta, ziyaretçilere organ ve doku bağışının önemi anlatıldı. 
Organ ve doku bağışının önemini anlatmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Erdek Cumhuriyet Meydanı ile hastanede kurulan standa Hastane Başhekimi Opr. Dr. Yalçın Düker, hastane çalışanları ve vatandaşlar büyük destek verdi. 
Kurulan stantlara Erdek halkı büyük ilgi gösterirken, bağışlar alındı. 
Cumhuriyet Meydanı ile hastanede kurulan stant dışında, konuyla ilgili uzmanlarca kamu kurum ve kuruluşları ile esnaf ziyaret edilerek, organ bağışının önemi konusunda bilgilendirme yapılıp bağışlar alındı. 
Hastanede, organ bağış etkinliklerinin halen devam ettiği öğrenildi. 
Haber : Tuncay Ertan

  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ